top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

VOORWAARDEN 
Toegang tot en gebruik van de website www.irjafashion.nl en de producten en diensten via de website zijn onderworpen aan de volgende bepalingen en voorwaarden. Wanneer u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van druk- en typefouten. Voor dergelijke fouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

PRIVACY
IRJA Fashion respecteert de accountinformatie van onze klanten als privé-informatie en zal deze niet delen met enige affiliaties of individuen.

 

VERZENDEN 
IRJA Fashion levert hun producten binnen 1-5 werkdagen in Nederland. Items die vóór 14.00 uur in Nederland zijn besteld, worden nog dezelfde dag verzonden. Het kan tot 1 week duren voordat de bezorging aankomt. Als u na 2 weken nog steeds uw aankoop niet heeft ontvangen, meldt dit dan aan IRJA Fashion via orders@irjafashion.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

PRIJZEN 
Alle bestellingen zijn onder voorbehoud van acceptatie en beschikbaarheid. 21% BTW is bij alle huidige prijzen inbegrepen (totaal aan het einde) inclusief verzendkosten in Europa.

 

BETALING 
Voor internationale bestellingen accepteren wij Mastercard. Voor Nederland accepteren wij iDeal, Mastercard, Visa en PayPal. We nemen alle redelijke zorg om www.irjafashion.nl veilig te maken.

 

CONTACT 
IRJA Fashion 
Woldstraat 37 
7941 LE Meppel 

Toegankelijk via telefoon en e-mail op werkdagen van 9:00 - 17:00 uur op: 
Tel: +31 6 30 59 89 58
E-mail: orders@irjafashion.nl

bottom of page