top of page

RUILEN EN RETOURNEREN

Het is mogelijk uw online order binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te ruilen of retourneren. Het is alleen mogelijk te ruilen voor een andere kleur of maat. Helaas is het niet toegestaan te ruilen voor een ander product. In dit geval dient u uw order te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen.

Alle online aankopen, inclusief artikelen uit de sale, zullen volledig vergoed worden, indien aan de volgende voorwaarden is voldaan:

- de artikelen zijn niet gedragen, vuil, gewassen of beschadigd
- de artikelen bevatten alle aangehechte prijskaartjes en originele verpakkingen

Alle retourzendingen worden bij ontvangst in het magazijn gecheckt. Retourneringen die niet aan de voorwaarden voldoen, worden geweigerd.

HOE KUN JE DE ARTIKELEN RETOUNEREN:
Je kunt je pakket afleveren bij een PostNL punt voor €6,05 door je retoursticker aan te vragen via de mail of thuis laten ophalen voor een bedrag van €4,50. Volg de volgende stappen om jouw items te retourneren met Returnista:
Stap 1: De items die jij wil retourneren leg je samen met de factuur in de doos. Zorg ervoor dat je niet vergeet de factuur toe te voegen, zodat wij de retourzending op de juiste manier kunnen verwerken. Mocht je de factuur niet meer hebben, dan mag je een papiertje toevoegen aan de retourzending met daarop jouw gegevens, het ordernummer en de items die retour worden gestuurd. 


Stap 2: Plan je drop-off of pick-up in. Wanneer je kiest voor de drop-off ontvang je aan het eind jouw retoursticker. Wanneer je kiest voor de pick-up heb je geen retoursticker nodig. Returnista komt het pakket ophalen en weet waar het naartoe moet!


Stap 3: Wanneer je hebt gekozen voor de drop-off plak je de retoursticker op de bovenkant van de doos. Zorg ervoor dat jouw eigen adres niet meer zichtbaar is om verwarring te voorkomen.

TERUGBETALING
Zodra uw retour verwerkt is, ontvangt u van ons een mail om de retourzending te bevestigen. Het kan tot 14 dagen duren voordat uw bank de terugbetaling verwerkt heeft.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u een verkeerd item ontvangen, neem dan contact op met orders@irjafashion.nl.

bottom of page